Forskjellen mellom stykkliste og deleliste

Vi vet atstykklistetrenger å inneholde mye informasjon, men informasjonen som kreves i den ser ikke ut til å være vesentlig forskjellig fra produktdelslisten vi er kjent med, men det er den ikke.Innholdet som kreves av stykklisten er relativt mer detaljert.I dag vil PCB Future gi deg noen referanser.Hvor mye vet du om forskjellen mellom stykklisten og produktdelslisten

PCB montering

1. Hvert materiale i stykklisten har sin unike kode, materialnummeret, som er veldig tydelig for materialet.Den generelle delen viser at det ikke er så strenge regler i detaljlistene.Delelister er knyttet til enkeltprodukter og tar ikke nødvendigvis hensyn til det unike med materialkoder på tvers av bedriften.

2. Det hierarkiske forholdet mellom deler og avdelinger i stykklisten må gjenspeile selve monteringsprosessen.Monteringsdelene på enkelte tegninger vises kanskje ikke i selve monteringsprosessen, men kan også vises i stykklisten.

3. Materialfortegnelsen bør inkludere råvarene, emnene og enkelte forbruksvarer som kreves for produktet, med tanke på den kvalifiserte satsen for sluttprodukter.Delelisten inkluderer verken materialer som ikke er vist på tegningen eller reflekterer forbrukskvoter for materialer.Stykkelisten brukes hovedsakelig til planlegging og kontroll.Derfor kan i prinsippet alle planobjekter inkluderes i stykklisten.

PCB montering

 

4. I henhold til ledelsens behov bør deler i forskjellige former, som støping, smiemner, bearbeidede deler og maskinerte deler og ommalte deler av forskjellige farger, gis forskjellige koder i materiallisten for å skille og administrere.Delelister håndteres vanligvis ikke på denne måten.

5. Hvilke materialer som skal stå på stykklisten er svært fleksibelt og kan endres av brukeren.For eksempel krever behandling av stemplingsdeler en spesiell form i tillegg til den rå stålplaten.Når du bygger en stykkliste, kan du henge formen som en utkontraktert del på det nederste laget av stemplingsdelen.Dens forhold til antall stemplingsdeler er muggforbrukskvoten.

6. Rekkefølgen på store deler og underdeler i stykklisten skal gjenspeile monteringsrekkefølgen til hver underdel.Rekkefølgen på delenummer i delelisten er hovedsakelig for å gjøre tegningen lettere.

Av de seks punktene ovenfor er det ikke vanskelig å se at stykklisten er strengere enn den ordinære delelisten, men den er også mer fleksibel og gratis.Dette er også en av de praktiske tjenestene som PCB-industrien kan tilby kunder i dag.Målet er å gi kundene mer frihet og fleksibilitet til å velge hvilke komponenter de vil installere.

PCBFuture tilbyr alle inkluderende PCB-monteringstjenester, inkludertPCB produksjon, komponentinnkjøp og PCB-montering.VåreNøkkelferdige PCBtjenesten eliminerer behovet for å administrere flere leverandører over flere tidsrammer, noe som resulterer i økt effektivitet og kostnadseffektivitet.Som et kvalitetsdrevet selskap svarer vi fullt ut på kundenes behov, og kan tilby tidsriktige og personlige tjenester som store selskaper ikke kan etterligne.Vi kan gi deg bedre service.

 

网络释义
Stykkliste:元器件清单

 


Innleggstid: Aug-04-2022