Hvordan forhindre at andre kopierer PCB-design?

In PCB design, etter å ha fullført PCB-design gjennom mange hindringer, er det viktigste problemet opphavsrett og plagiering er vanlig.Så, hvordan hindre andre i å kopiere PCB-design?

1.Søk om patent.

2.Mal brikken.Slip mønsteret av brikken med fint sandpapir.Det er mer nyttig for delvise portbrikker.

PCb assembly_Jc

3.Forseglingslim.Dekk kretskortet og dets komponenter fullstendig.Det er også fem eller seks hoppetråder som er vridd sammen med vilje.Det skal bemerkes at limet ikke skal være etsende og det lukkede området skal ikke generere for mye varme.

4.Bruk sspesielle krypteringsbrikker. For eksempel ATMELs AT88sc153.

5.Bruk uknuselige sjetonger, slik som EPM7128 eller høyere av EPLD, CPLD av Actel, etc.

6.Ved hjelp avMASKEIC.Dette krever et stort parti.

PCB-produksjon

7.Bruker bare chips.Plagiatørene kan ikke se modellen og kjenner ikke ledningene.Men funksjonen til brikken skal ikke være for lett å gjette.

8.Bruk flere små komponenter uten ord (eller bare noen koder) for å behandle signaler, for eksempel små brikkekondensatorer og dioder til TO-XX.

9. PCB vedtar teknologi for nedgravd hull og blindhull, slik at vias er skjult i brettet.(prisen er litt høy)

10. Bruk annet spesialtilbehør, for eksempel tilpasset LCD-skjerm, tilpasset transformator, etc.

Ovenstående er hvordan man kan forhindre at andre kopierer tavler i PCB-design.Jeg håper det kan hjelpe deg.

PCBFuture har bygget vårt gode rykte i den komplette nøkkelferdige PCB-monteringsservicebransjen for prototype-PCB-montering og lavvolum, mellomvolum PCB-montering.Det våre kunder må gjøre er å sende PCB-designfilene og kravene til oss, så kan vi ta oss av resten av arbeidet.Vi er fullt i stand til å tilby uslåelige nøkkelferdige PCB-tjenester, men holder totalkostnaden innenfor budsjettet ditt.

Hvis du ser etter en ideell produsent av nøkkelferdige PCB-monteringer, vennligst send stykklistefilene og PCB-filer til sales@pcbfuture.com .Alle filene dine er svært konfidensielle.Vi sender deg et nøyaktig tilbud med leveringstid om 48 timer.


Innleggstid: 19. september 2022